Popis
HOLISTICKÉ VYSOCE KVALITNÍ KRMIVO Z KACHNY A BAŽANTA BEZ OBILOVIN A BEZ BRAMBOR.
Kachní maso je ideálním zdrojem proteinů. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (PUFA), které snižují obsah cholesterolu v krvi. Je vynikajícím zdrojem niacinu (vitamínu B 3). Niacin hraje důležitou roli při metabolických procesech v organismu a zároveň snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kachní maso dále obsahuje vitamíny A a C a minerály, zejména železo, vápník a selen. Bažant je velmi dobrým zdrojem vitamínu B12 , fosforu a selenu. Kombinace kachního a bažantího masa tvoří dieteticky vyvá- ženou a bohatou stravu s potřebným pří- sunem nezbytných aminokyselin.
Složení: dehydrovaná kachna (30%), dehydrovaný bažant (22%), žlutý hrách (20%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly 8%), kachní maso (5%), kachní játra (3%), jablka (3%), tapiokový škrob (3%), lososový olej (2%), mrkev (1%), lněné semínko (1%), cizrna (1%), hydrolyzované skořápky korýšů (zdroj glukosaminu, 0,026%), extrakt z chrupavek (zdroj chondroitinu, 0,016%), pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 0,015%), kořen z čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů, 0,01%), juka schidigera (0,01%), mořská řasa (0,01%), psyllium (0,01%), tymián (0,01%), rozmarýn (0,01%), oregano (0,01%), brusinky (0,0008%), borůvky (0,0008%), maliny (0,0008%).
Nutriční aditiva v 1kg: vitamín A (E672) 20 000 IU vitamín D 3 (E671) 1 500 IU vitamín E (α-tocopherol) (3a700) 400 mg zinek (E6) 85 mg železo (E1) 70 mg mangan (E5) 35 mg jód (E2) 0,65 mg měď (E4) 15 mg selen (3b8.10) 0,25 mg
Analytické složky v 1 kg: hrubý protein 37,0 % obsah tuku 18,0 % hrubý popel 8,5 % hrubá vláknina 2,5 % vlhkost 10,0 % vápník 1,8 % fosfor 1,5 %
Metabolizovatelná energie 3 900 kcal/kg. Omega 3: 0,33 %, Omega 6: 2,34 %.
Kachní maso je ideálním zdrojem proteinů. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (PUFA), které snižují obsah cholesterolu v krvi. Je vynikajícím zdrojem niacinu (vitamínu B 3). Niacin hraje důležitou roli při metabolických procesech v organismu a zároveň snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kachní maso dále obsahuje vitamíny A a C a minerály, zejména železo, vápník a selen. Bažant je velmi dobrým zdrojem vitamínu B12 , fosforu a selenu. Kombinace kachního a bažantího masa tvoří dieteticky vyvá- ženou a bohatou stravu s potřebným pří- sunem nezbytných aminokyselin.
Složení: dehydrovaná kachna (30%), dehydrovaný bažant (22%), žlutý hrách (20%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly 8%), kachní maso (5%), kachní játra (3%), jablka (3%), tapiokový škrob (3%), lososový olej (2%), mrkev (1%), lněné semínko (1%), cizrna (1%), hydrolyzované skořápky korýšů (zdroj glukosaminu, 0,026%), extrakt z chrupavek (zdroj chondroitinu, 0,016%), pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 0,015%), kořen z čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů, 0,01%), juka schidigera (0,01%), mořská řasa (0,01%), psyllium (0,01%), tymián (0,01%), rozmarýn (0,01%), oregano (0,01%), brusinky (0,0008%), borůvky (0,0008%), maliny (0,0008%).
Nutriční aditiva v 1kg: vitamín A (E672) 20 000 IU vitamín D 3 (E671) 1 500 IU vitamín E (α-tocopherol) (3a700) 400 mg zinek (E6) 85 mg železo (E1) 70 mg mangan (E5) 35 mg jód (E2) 0,65 mg měď (E4) 15 mg selen (3b8.10) 0,25 mg
Analytické složky v 1 kg: hrubý protein 37,0 % obsah tuku 18,0 % hrubý popel 8,5 % hrubá vláknina 2,5 % vlhkost 10,0 % vápník 1,8 % fosfor 1,5 %
Metabolizovatelná energie 3 900 kcal/kg. Omega 3: 0,33 %, Omega 6: 2,34 %.
Hmotnost | 1.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář