Popis
Produktová řada Tundra je nutričně fyziologicky vyvážená a neobsahuje obiloviny. Pouze ty nejlepší ingredience, spousta čerstvého masa a ryb v potravinářské kvalitě, stejně jako ovoce a zelenina jsou zpracovány naším šetrným výrobním procesem na to správné krmení. Tato kombinace je přesně to, co naši oblíbenci dnes potřebují.
Specifikace
Drůbež a zvěřina 70% (z toho 25% drůbeží moučka, 16% krůtí moučka, 7% drůbeží tuk), hrášek, sladké brambory (batáty), lněné semínko, slupky semen, jablko, mrkev, špenát, brusinky, hnědá mořská řasa kelp, máta peprná, petržel, rozmarýn, listy kopřivy, heřmánek, šalvěj, tymián, listy koriandru, listy pampelišky, kořen lékořice lysé (Glycyrrhiza glabra), fruktooligosacharidy, yucca schidigera
Další přísady
Lososový olej, lněné semínko, psyllium husk (jitrocel indický osemení), jablko, mrkev, špenát, brusinka, řasa knotentang, máta peprná, petržel, rozmarýn, listy z kopřivy, heřmánek, šalvěj, lékořice lysá, dýně, borůvka, řeřicha
Specifikace
- Tundra grain free (bez obsahu obilnin) neobsahuje žádnou pšenici, kukuřici ani rýži, jelikož tyto obiloviny způsobují mnoho alergií
- Čerstvé vykostěné maso nebo masová moučka bez hormonů v potravinářské kvalitě
- Přiměřené hodnoty bílkovin
- Vysoká stravitelnost bílkovin v důsledku vysokého obsahu čerstvého masa a masové moučky
- Krmivo bez brambor, jejich glykemický index je velmi vysoký
Drůbež a zvěřina 70% (z toho 25% drůbeží moučka, 16% krůtí moučka, 7% drůbeží tuk), hrášek, sladké brambory (batáty), lněné semínko, slupky semen, jablko, mrkev, špenát, brusinky, hnědá mořská řasa kelp, máta peprná, petržel, rozmarýn, listy kopřivy, heřmánek, šalvěj, tymián, listy koriandru, listy pampelišky, kořen lékořice lysé (Glycyrrhiza glabra), fruktooligosacharidy, yucca schidigera
Další přísady
Lososový olej, lněné semínko, psyllium husk (jitrocel indický osemení), jablko, mrkev, špenát, brusinka, řasa knotentang, máta peprná, petržel, rozmarýn, listy z kopřivy, heřmánek, šalvěj, lékořice lysá, dýně, borůvka, řeřicha
Hmotnost | 0.29 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář